Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 december 2006

Anoto tar rekordorder

Anoto Group AB's japanska dotterbolag Anoto Nippon K.K. har tecknat två nya avtal om sammanlagt 9000 formulärpennor i Japan.
Den ena ordern omfattar licenser för 3000 formulärpennor för applikationer inom hälsovården i Japan. Ordern baserar sig på up-front betalning.

Den andra ordern är den största i Anotos historia och omfattar licenser för 6000 formulärpennor. Av dessa kommer 5200 att användas för beställningar och 800 i applikationer för kreditbolag. Betalning sker på löpande basis.

" Detta är Anoto's största order någonsin och ett bevis på den stora potential inom formulärlösningar som ligger till grund för Anotos nya strategi. Våra partners i Japan är stora spelare som Anoto Nippon målmedvetet har jobbat tillsammans med under en lång tid och vi är väldigt glada över att detta långsiktiga arbete nu börjar ge resultat i form av stora beställningar," säger Anders Norling, VD för Anoto Group AB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2