Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 29 maj 2001

Rimaster lägger order hos AD-Contakt

Rimaster AB har lagt order på uppgradering av deras produktionslina av kablage hos AD-Contakt AB. Värdet på orden är totalt drygt 2 100 000 kr.
- Vi vet att kompetensen finns hos AD-Contakt och vi känner inte till något annat företag som ens kommer i närheten när det gäller dessa komplexa lösningar. För att citera vårt eget motto - "lägsta möjliga totalkostnad", det lever AD-Contakt upp till, säjer Per Carlsson VD på Rimaster AB.

Rimaster kommer att uppgradera båda sina produktionsenheter i Sverige - Rimforsa respektive Laxå med ny effektivare utrustning. Detta för att uppnå en mer rationell produktion med målet högsta kvalitet och processäkerhet.

- Under flera år har vi tillsammans med AD-Contakt byggt upp en långsiktig relation, där vi gemensamt byggt upp en kunskapsplattform som verkligen har fungerat under en lång tid och som jag även i framtiden räknar med att dra nytta av avslutar Per Carlsson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-1