Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 december 2006

NOTE och SWE-DISH utökar samarbete

NOTE Norrtelje AB och SWE-DISH Satellite Systems har förlÀngt och tecknat ett treÄrsavtal om samarbete av SWE-DISHs Fly Away Systems, Drive Away Systems samt Suitcase-serien. Den utökade delen av affÀren berÀknas uppgÄ till ca 100 MSEK per Är.
"Vi har noterat en ökad efterfrÄgan pÄ box-build produkter, det vill sÀga kompletta produkter som levereras i rÀtt förpackning för slutmarknaden, och SWE-DISH utgör en stor portion av denna ökning", meddelar Arne Forslund, VD och koncernchef pÄ NOTE.

"VÄrt samarbete med SWE-DISH som inleddes under sommaren 2001 har utvecklats mycket vÀl. Det kÀnns bÄde naturligt och strategiskt riktigt för oss att fördjupa och bredda samarbetet med SWE-DISH", sÀger Patrik Kvarnlöf, VD för NOTE Norrtelje AB.

SWE-DISH Àr ett företag inom mobil satellitkommunikations utrustning. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför kompakta och lÀttanvÀnda terminaler och system för bÄde militÀr och civil satellitkommunikation. "Vi ser NOTE som en lÄngsiktig samarbetspartner som bidrar med vÀrdefull kompetens inom tillverkning och dÀrmed bidrar till att skapa konkurrensfördelar för oss pÄ vÀrldsmarknaden." uppger Lars Jehrlander, CEO pÄ SWE-DISH Satellite Systems. "NOTE har visat sig ha en flexibilitet som passar vÄr fortsatta globala expansion och Àr rÀtt partner för oss. Nu koncentrerar vi vÄr tillverkning till en fabrik i Sverige som uppfyller de krav vi har pÄ vÄr produktion."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2