Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 december 2006

NOTE och SWE-DISH utökar samarbete

NOTE Norrtelje AB och SWE-DISH Satellite Systems har förlängt och tecknat ett treårsavtal om samarbete av SWE-DISHs Fly Away Systems, Drive Away Systems samt Suitcase-serien. Den utökade delen av affären beräknas uppgå till ca 100 MSEK per år.
"Vi har noterat en ökad efterfrågan på box-build produkter, det vill säga kompletta produkter som levereras i rätt förpackning för slutmarknaden, och SWE-DISH utgör en stor portion av denna ökning", meddelar Arne Forslund, VD och koncernchef på NOTE.

"Vårt samarbete med SWE-DISH som inleddes under sommaren 2001 har utvecklats mycket väl. Det känns både naturligt och strategiskt riktigt för oss att fördjupa och bredda samarbetet med SWE-DISH", säger Patrik Kvarnlöf, VD för NOTE Norrtelje AB.

SWE-DISH är ett företag inom mobil satellitkommunikations utrustning. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför kompakta och lättanvända terminaler och system för både militär och civil satellitkommunikation. "Vi ser NOTE som en långsiktig samarbetspartner som bidrar med värdefull kompetens inom tillverkning och därmed bidrar till att skapa konkurrensfördelar för oss på världsmarknaden." uppger Lars Jehrlander, CEO på SWE-DISH Satellite Systems. "NOTE har visat sig ha en flexibilitet som passar vår fortsatta globala expansion och är rätt partner för oss. Nu koncentrerar vi vår tillverkning till en fabrik i Sverige som uppfyller de krav vi har på vår produktion."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-1