Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 27 december 2006

Telelogic i avtal med elektronikkoncern

Telelogic har tecknat ett femårigt licens-, underhålls- och serviceavtal, värt 27 MSEK (4 MUSD) med en internationell elektronik- och systemkoncern med fokus på flyg och försvarsindustri samt säkerhetsmarknader.
Kundens 30 utvecklingsplatser kommer att få access till ett antal produkter i Telelogics ELM-lösning, bland annat Telelogic System Architect® för modellering av affärsprocesser, Telelogic DOORS® för kravhantering och analyser, Telelogic Synergy™ för att kunna hantera ändringar av krav samt för konfigurationshantering, Telelogic Tau® för analys-, modellering-, design-, kodgenererings- och testapplikationer samt Telelogic Rhapsody™, det ledande modelleringsverktyget för inbyggda system.

“Telelogic stärker kontinuerligt sin position inom flyg- och försvarsindustrin," säger Anders Lidbeck, VD och koncernchef för Telelogic. "Det nya avtalet är ytterligare ett bevis på vår marknadsledande teknologi och vår kundfokuserade strategi".

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1