Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 31 maj 2001

Beijer Electronics får stororder av ABB

Beijer Electronics har tecknat ett avtal med ABB om leveranser av operatörsterminaler. Avtalet är exklusivt och omfattar Beijer Electronics befintliga produktprogram.
Operatörsterminalerna kommer att marknadsföras och säljas under ABBs egna varumärke och de får en egen ABB-design. Operatörsterminalerna kommer att finnas med som en standardprodukt i ABBs nya familj av styrsystem. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

Leveransstart är planerad till efter sommaren 2001. Leveransvolymerna förväntas byggas upp successivt och på längre sikt kan avtalet ge stora volymtillskott till Beijer Electronics. ABB är en av de globalt ledande aktörerna inom industriell automation. ABB omsätter cirka 7,5 miljarder dollar inom affärsområdet.

Beijer Electronics sålde närmare 43 000 operatörsterminaler under 2000. Under första kvartalet 2001 ökade affärsområdet sin omsättning med 41 procent till 46,7 mkr och svarade därmed för 41 procent av koncernens totala omsättning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2