Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 07 februari 2007

Tyco tilldelar Arrow Sweden<br>utmärkelsen Distributor of the Year

Tyco Electronics har utvalt Arrow till Swedish Distributor of the Year för 2006 för Arrows goda försÀljning och stora investeringar i support av Tycos produktsortiment bestÄende av bl.a. kontaktdon och passiva och elektromekaniska komponenter.
Arrow ökade sin försÀljning av Tycos produkter kraftigt i Sverige under 2006 och blev en av Tycos ledande distributörer. Arrows investeringar i ytterligare tekniska resurser har bidragit till utmÀrkelsen.

Owe Westerberg (bilden), VD för Arrow Sweden, sÀger: "Vi Àr mycket glada över att Arrows hÄrda arbete, kunskap om försÀljning, tekniska support och design-in-aktiviteter av Tycos produkter har fÄtt ett erkÀnnande. Vi har alltid vÀrdesatt samarbetet med Tyco Electronics och denna utmÀrkelse stÀrker banden ytterligare."

JÞrgen Moeslund, distributionsansvarig för Tyco Electronics, tillÀgger: "Arrow Àr klart ledande pÄ en mycket konkurrensutsatt marknad. Företagets arbetssÀtt Àr inte bara till förmÄn för Arrow och Tyco utan Àven i lika hög grad för vÄra kunder."

Arrow blev Àven tilldelad samma pris i Danmark och Norge nyligen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1