Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 februari 2007

Partnertechs svenska enheter blir kundcenter

Uppdaterad: Strukturen i Partnertechs tillverkningsverksamheter kommer inte att Àndras. Det Àr frÀmst sÀttet man strukturerar sin kompetens pÄ som kommer att förtydligas i och med att Partnertech nu etablerar sina kundcenter vid de svenska enheterna.
NĂ€r de större jobben i Åtvidaberg Ă€r slut kommer Åtvidabergsfabriken att fĂ„ en anpassad personalstyrka. Även produktionsytan kommer att halveras. Detta meddelar PartnerTechs VD Mikael Jonson till Ny Teknik. PĂ„ sikt kommer Åtvidabergsfabriken att ha max 300 anstĂ€llda i produktionen och 50 inom utvecklingen.

PartnerTech har under de senaste Ären genomgÄtt en internationalisering av sin verksamhet. För tvÄ Är sedan svarade PartnerTechs svenska kunder för cirka 95% av den totala omsÀttningen. Dessa har idag krympt till cirka 40%.

Partnertechs svenska enheter i Vellinge, Karlskoga och Åtvidaberg skall nu bli kundcenter med syfte att lyfta fram varje specifik kompetens hos de olika enheterna. Kunden har fortfarande en kontakt med Partnertech men hela Partnertechs produktions- och utvecklingsnĂ€tverk kommer att utnyttjas till fullo för att rĂ€tt kompetens skall utnyttjas till de olika projekten.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2