Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 februari 2007

Fixturlasers XA vinner pris

Den amerikanska tidskriften Plant Engineerings prenumeranter har röstat fram Fixturlasers nya axeluppriktningssystem, Fixturlaser XA, till Ärets produkt 2006 i kategorin UnderhÄllsprodukter.
Fixturlaser XA röstades fram som en av sjutton produkter i den prestigefyllda tÀvlingens kategori för underhÄllsprodukter, för att sedan utses till vinnare.

Fixturlaser XA Àr ett axeluppriktningssystem dÀr anvÀndarnas önskemÄl om snabbhet och enkelhet har fÄtt ligga till grund för utvecklingen av produkten. För att underlÀtta uppriktning av maskiner har Fixturlaser AB utvecklat ett nytt anvÀndargrÀnssnitt dÀr Flash-animerade fÀrgbilder stöder anvÀndaren genom hela uppriktningen. Kombinerat med integreringen av CCD-tekniken (som Àven anvÀnds i digitalkameror), medför detta att flera av de mest tidskrÀvande momenten i uppriktningsprocessen förkortas.

Hos Fixturlaser AB, med sÀte i Mölndal, Àr glÀdjen stor. "Med tanke pÄ allt det arbete vi har lagt ner pÄ utvecklingen av Fixturlaser XA och all den stolthet vi kÀnner för den kÀnns det extra bra att fÄ priset denna gÄng", sÀger Fixturlasers VD Hans Svensson. Hans fortsÀtter: "Marknadens positiva respons pÄ vÄr nya produkt har visat sig i form av en stor efterfrÄgan bÄde pÄ systemet och pÄ tillbehöret för trÄdlös överföring".
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1