Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 februari 2007

Stor amerikansk order till Sectra

En amerikansk privat kedja av mammografikliniker, Solis Women's Health, har valt att investera i system för hantering och arkivering av digitala bröstbilder (PACS) frÄn det svenska IT- och medicinteknikföretaget Sectra.
Solis Women's Health driver sex mammografikliniker i Texasregionen och fokuserar pÄ att utvidga verksamheten till andra delar av USA.

"VÄrt nÀtverk av mammografikliniker vÀxer snabbt och det krÀver ett flexibelt system", sÀger Brad Hummel, CEO pÄ Solis Women's Health.

"Sectras mammografilösning Àr stabil, skalbar och företaget har en lÄng erfarenhet av att utveckla innovativa system kombinerat med ett starkt fokus pÄ service, vilket gör dem till en lÄngsiktig partner för oss", tillÀgger han.

Solis Women's Health kommer att installera Sectras helhetslösning för hantering och arkivering av bilder (PACS) och patientinformation (RIS). RIS-systemet levereras av Sectras amerikanska partner Eclipsys och den integrerade lösningen möjliggör ett helt film-och pappersfritt arbetsflöde. Systemet förenklar överföringen av bilder inom och mellan de olika klinikerna och förbÀttrar tillgÀngligheten av bilder och patientinformation.

"VÄrt mammografisystem Àr anpassat för snabb hantering och överföring av bilder vilket Àr viktigt för kunder som Solis Women's Health. De Àr en föregÄngare nÀr det gÀller att samordna mammografikliniker i nÀtverk dÀr man enkelt delar information och dÀrmed effektivt utnyttjar resurser", sÀger John Goble, VD för Sectra i Nordamerika.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2