Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 februari 2007

PrintDreams Nynäshamnsplaner<br>skrotas av Esselte-chef

PrintDreams hade förhoppningar om att starta produktion i Ericssons gamla NynÀshamnsfabrik men en Esselterepresentant i PrintDreams styrelse satte stopp för projektet. Tillverkningen kommer nu att ske i Kina i stÀllet.
"Vi hade förhoppningar om att tillverka i NynÀshamnsfabriken men Esselte, som Àr en av vÄra stora Àgare har en man i vÄr styrelse och han satte stopp för dessa planer. Han tyckte att eftersom komponenterna köps frÄn Kina sÄ fanns det ingen anledning till att frakta hit dem för att sedan skicka ner produkten till Kina igen", sÀger PrintDreams VD Alex Breton till evertiq.

Alex Breton meddelar vidare att visst Àr marknaden i Kina intressant men inledningsvis sÄ Àr det frÀmst USA och Europa som kommer att vara mÄl för lanseringen av de nya skrivarna.

PrintDreams serieproduktion kommer nu att skötas i Kina i stÀllet för i Ericssons gamla NynÀshamnsfabrik som det tidigare var tÀnkt. Uppe i Norden finns det dock företag som fÄtt förtroendet av PrintDreams. Oplana sköter prototyptillverkningen i Kista och bÄde Teltex och Capinor har levererat mönsterkort till den lilla skrivaren. Design Pack har skött design elektronikdesign och mönsterkortscaddning.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2