Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 mars 2007

Ytterligare renodling för Flextronics SBS

Flextronics SBS arbetar med konceptet design-build-ship. Konsulterna i Kista ingick inte solklart i Flextronics SBS-koncept och enheten med 13 konsulter avyttras nu till Prevas.
Flextronics SBS arbetar med konceptet design-build-ship. Konsulterna i Kista ingick inte solklart i Flextronics eftersom de inte tillförde buildfasen utan främst utförde konsultuppdrag åt kunder som inte nödvändigtvis tillverkade hos Flextronics. Därför renodlar man nu sitt SBS(Special Business Solutions)-koncept och avyttrar verksamheten till Prevas.

"Flextronics bygger vidare på sin Design.Build.Ship strategi som innebär att skapa mervärde för våra kunder genom att erbjuda ingenjörstjänster som är kopplade till tillverkning i Flextronics fabriker. Som ett led i detta har Flextronics idag annonserat intentionen att avyttra en del av Designverksamheten i Kista, samt en mindre personalreduktion. Flextronics i Sverige har i och med detta ca 300 ingenjörer som fortsatt kommer att erbjuda tjänster till lokala och globala kunder. Vidare så har vi som förut produktion i Karlskrona och industrialisering för mobiltelefoner i Linköping", berättar Flextronics International Sweden AB:s VD Björn Burklint för evertiq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2