Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 mars 2007

Norautron kastar om i ledningen

Den norska kontraktstillverkaren Norautron som nu är på väg att inviga sin nya fabrik i Kina har fått en rad personalförändringar i ledningen.
Norautrons lågkostnadsalternativ i Kina har varit under pilotdrift sedan i fjol men nu är den snart igång för fullskalig produktion. Under den senaste tiden har det skett en del förändringar i ledningen hos Norautron. Norautrons förre VD Jon Knutsen har nu gått vidare till moderbolaget EMG Technology group som VD. Som efterträdare för Jon Knutsen i Norautron har Norautrons förre försäljnings- och marknadschef Øyvind Sedivy tillsatts.

Nyligen blev även Bjørn Schmidt, tidigare Oswo och nu senast chef för Kitron i Horten anställd som försäljningschef för Norautron. Bjørn Schmidt var bland annat med om att starta upp Vestfold Engineering som ingår i EMG-gruppen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2