Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 05 april 2007

Komponenter även efter<br>"last-time-buy" från Rochester

Rotakorn ingick förra veckan ett avtal med Rochester som innebär att Rotakorn nu kan leverera nyproducerade komponenter med garanterad kvalitet.
Rochester, som bildades 1981, har specialiserat sig på att ta över produktionen av ett 30-tal halvledarmärkens produkter när de blivit obsoleta, dvs efter last-time-buy då produkten utgått ur halvledartillverkarnas sortiment. Den enda skillnaden komponentköparen märker är att det står Rochester på komponenten istället för till exempel, Motorola, Intel, On Semi eller Texas Instruments. Komponenten får samma specifikationer och samma artikelnummer som originalen.

"Minimiköpet är 100 stycken komponenter men uppåt finns egentligen inget tak. Det positiva i det här är ju att man kan få tag på komponenter även efter "last-time-buy". Rochester erbjuder samma kvalitet enligt exakt samma specifikationer som originalkomponenterna", berättar Rotakorns VD Peder Olausson för evertiq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1