Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 april 2007

ESD-Center värvar Paalo<br>från Strandow &amp; Paalo

ESD-Center har anställt Lars Paalo som tidigare jobbade på Strandow&Paalo. Lars kommer att hjälpa ESD-Centers kunder gällande produkter, ESD-utbildningar, revisioner samt kontrollmätningar.
Lars Paalo har varit anställd många år på Emerson Energy Systems AB (f.d. Ericsson) däe han arbetade med ESD och kvalitetsrevisioner. Under sin Ericssontid satt han med i Ericsssons ESD-arbetsgrupp och dåvarande Svenska verkstadsindustriers ESD-grupp, som senare ombildades till Nordiska ESD-rådet, där Lars varit ledamot under flera år.

Under tiden på Emerson arbetade Lars mycket med kvalitetssäkring av underleverantörer samt genomförande av revisioner både internt och externt. Lars har drivit Strandow&Paalo AB mellan 2002-2006 där han skapat ett starkt namn inom ESD-utbildningar,revisioner samt kontrollmätningar.

Lars Paalo som idag är delägare i Strandow&Paalo kommer nu att gå ur detta bolag även som delägare och Strandow&Paalo kommer även att inom en snar framtid att byta namn som resultat av detta.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1