Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 april 2007

PartnerTech förvärvar Labyrint Development

PartnerTech AS har förvärvat utvecklingsföretaget Labyrint Development AS i Fredrikstad, Norge. Företaget har ett 10-tal anställda och omsatte 2006 knappt 10 miljoner NOK.
"Förvärvet är ett värdefullt komplement till vår, under 2006, förvärvade verksamhet i Moss, Norge och ett led i PartnerTechs strategi om fortsatt internationalisering och tillväxt" säger PartnerTechs VD Mikael Jonson.

Labyrint Development har specialkompetens inom design, innovation och produktutveckling från idé till färdig produkt. Under den senaste tiden har företagets kompetens främst varit inriktad på automations-, marin- samt medicinprodukter inom elektronik, mekanik och plast.

Företaget blir en del av PartnerTechs utvecklingsavdelning i Moss med sammanlagt 30 kvalificerade ingenjörer, designers och produktutvecklare.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-1