Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 13 juni 2001

Europeisk komponentbibel

Nu kan man enkelt och behändigt se vilka komponentleverantörer som finns i Europa. CLC Europartners har tagit fram en katalog med uppemot 1 300 sidor med information till inköpare och säljare inom elektronikindustrin. Informationen finns också tillgänglig via Internet.
Katalogen innehåller uppgifter med korsreferenser om produkter, tillverkare, distributörer, agenturer och importörer över hela Europa.
Leverantörerna är uppdelade på sju regioner med förteckningar över dels varje komponenttillverkares distributionskanaler, dels komponenttillverkare och distributörer. Efter en inledande presentation av länder och produktkategorier tar man upp vilka som tillverkar olika produkter samt två avsnitt med tillverkarnas och distributörernas namn och land.
De sju regionerna är Benelux, Frankrike, Tyskland, UK, Centraleuropa (Österrike och Schweiz), Östeuropa, Nordeuropa och Sydeuropa.
Katalogen kostar 99,00 euro plus fraktkostnader. Den kan beställas hos CLC Europartners via e-mail: publishing@europartner.com. Beställningen bekräftas med faktura och katalogen sänds efter att betalning erlagts.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1