Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 juni 2001

Ny version av Nokia Communicator

Nokia 9210 Communicator levereras idag från fabrik. Den har färgskärm, WAP, trådlös höghastighetsuppkoppling till Internet, kompatibilitet med MS Office-program, e-post, fax och en rad andra tillämpningar. Med den första upplagan, som når svenska butiker nästa vecka, följer en digitalkamera.

I 9210 Communicator kombineras telefoni, fax, e-post, kalender och bildhantering. Den kan skicka och ta emot ljud, bilder och video. Den har funktioner för redigering av Word- opch Excel-dokument samt visning av Power Point-dokument. Internet kan nås både via WAP och en html-baserad webbläsare som stöder frames. Överföringshastigheten via GSM är upp till 43,2 kbps, förutsatt att operatören har stöd för höghastighetsdata.
Minneskortet har utökats till 16 MB för att ge gott om utrymme för nya applikationer. Färgskärmen har hög upplösning och klarar 4096 färgnyanser. Skrivbord och bakgrundsbild kan anpassas helt efter användarens smak.
Terminalen väger 244 g och har en taltid på upp till 10 timmar. Passningstiden är upp till 10 dygn.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1