Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 juni 2007

EEPAB får miljöpris

Eskilstuna Elektronikpartner får miljöpris av kommunen.
Eskilstuna kommun har prisat Eskilstuna Elektronikpartner med årets miljöpris 2007. Motiveringen Eskilstuna kommun lämnat via kommunalråden Eila Clarstedt och Jimmy Jansson lyder:

"Eskilstuna Elektronikpartner produktutvecklar och producerar elektronikkomponenter och mjukvara för industrin. Inom företaget finns en helhetssyn kring frågor om kvalitet, miljö, arbetsmiljö och jämställdhet, som integreras i verksamhetsstyrningen. Hela personalen har fått grundläggande miljöutbildning, el- och värmeanvändningen har effektiviserats och i princip allt restmaterial lämnas för återvinning. Produkterna utvecklas för att vara miljöanpassade och energisnåla. Miljösatsningarna har varit ekonomiskt lönsamma. Eskilstuna kommun vill med miljöpriset lyfta fram Eskilstuna Elektronikpartner som ett föredöme inom elektronikbranschen".

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2