Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 augusti 2007

Orbotech på minus<br>- men meddelar nu om danskt förvärv

Orbotech förvärvar nu danska DDD ( Danish Diagnostics Development). Orbotech meddelar i samma veva att man gör ett negativt resultat i det andra kvartalet.
Orbotech som redovisar ett negativt resultat för det andra kvartalet meddelar även att man nu genomfört ett förvärv. Orbotech ökade sina intäkter från 86,1 miljoner dollar i första kvartalet till 88,6 miljoner dollar i andra kvartalet men bolaget redovisar en nettoförlust på 3,4 miljoner dollar under det andra kvartalet. Detta kan jämföras med vinsten på 5,6 miljoner dollar i första kvartalet och 15,3 miljonersvinsten i det andra kvartalet 2006.

Bolaget Orbotech har förvärvat blir en förstärkning inom röntgensegmentet för Orbotech. DDD(Danish Diagnostics Development), som Orbotech betalade 39 + 6,5 miljoner dollar för(6,5 miljoner i tilläggsköpeskilling), är danskt och utvecklar röntgenkameror för avancerade medicintekniska applikationer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-1