Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 juni 2001

Svenska IP-experter samlas i Stockholm i november

IP-dagarna arrangeras i år för fjärde året. IP-teknik konferens för alla som jobbar med säkerhets- och nätverksteknik relaterad till Internet-tekniken IP, the Internet Protocol.
IP-dagarna arrangeras av Technology Nexus AB (publ), ExpoNova och Edvina.net i samverkan.
- En extra dag med inledande handledning breddar IP-dagarna och gör det möjligt att snabbt få grunderna inför den tekniska konferensen.
- Ett extra konferensspår för operatörer med många föredrag om teknik och drift av stora operatörsnät med IP-tjänster.
Årets talarlista blir imponerande med många ledande och erfarna Internet-tekniker, både från telekom- och datakom-branschen.
- "IP är den kommande plattformen för de framtida kommunikationsnäten, både Internet, 3G-nätet och andra nättjänster för telefoni, datakommunikation och multimedia" säger Olle E. Johansson, Edvina, ansvarig projektledare för konferensprogrammet.
IP-dagarnas föreläsningar spänner över hela området och tar upp ett brett spann av protokoll och lösningar utan att ge pekpinnar. Deltagarna kommer att få en mycken bred uppdatering inom IP-området och själva kunna skaffa sig en uppfattning om olika områden som stämmer överens med företagets IT-strategi.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1