Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 augusti 2007

Lennart Evrell föreslås som ny<br>styrelseledamot i PartnerTech

Valberedningen i PartnerTech AB föreslår till den extra bolagsstämman den 4 september Lennart Evrell som ny ordinarie styrelseledamot i PartnerTech.
Lennart Evrell är civilingenjör och ekonom. Tidigare befattningar har varit inom de internationella företagen ABB, Atlas Copco, Sphinx Gustavsberg, Munters och Sapa. Han är idag styrelseledamot i Nordea Fonder och Cross Country Systems. Nuvarande ledamoten Claes Wretlind har samtidigt meddelat att han önskar lämna sitt uppdrag i styrelsen.

Extra bolagsstämma kommer att hållas tisdagen den 4 september kl. 16.00 på advokatfirman Delphi & Co. Valberedningen i PartnerTech består av ledamöterna: Henrik Blomquist (Skanditek Industriförvaltning AB); Erik Sjöström (Livförsäkrings AB Skandia); samt Peter Rönström (Lannebo Fonder).

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-1