Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 augusti 2007

Samsung utökar global forskning

Samsung Electronics Co., Ltd., offentliggör idag sin expansion med center för forskning och utveckling i Polen, Indien och Kina.
Nuvarande center för forskning och utveckling i Kina och Indien kommer att utöka personal med bland annat fler ingenjörer. I Polen har organisationen för forskning och utveckling inom Samsung Electronics telekomdivision nyligen etablerat sig i Warszawa. Där kommer verksamheten påbörjas med projekt från och med i höst.

De nya organisationerna för forskning och utveckling kommer att fokusera på mjukvaruutveckling relaterad till mobiltelefoner och anpassning av applikationer för respektive marknad.

Geesung Choi, vd för Samsungs telekomdivision: - Samsung har varit inriktade på långsiktig utveckling på nya marknader som Centraleuropa, Indien och Kina. Med starka lokala organisationer inom forskning och utveckling förväntar jag mig att vi kontinuerligt stärker vår marknadsposition i de här regionerna.

Samsungs telekomdivision som både utvecklar mobiltelefoner och infrastruktur på telekomområdet har nu fem center för forskning och utveckling utanför Korea; i Storbritannien, Kina, Israel, Indien och USA.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1