Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 augusti 2007

Net Insight tar order från i Singapore

Net Insight har erhållit en beställning på ett kontributionsnät för video från ST Teleport i Singapore. De erbjuder kommunikationstjänster över ett satellit- och markbundet kommunikationsnät.
ST Teleport har valt Net Insight's Nimbra-plattform för att koppla samman sitt huvudkontor i Singapore med ett TV-bolag i Hongkong för kontribution av video. Det Hongkong-baserade TV-bolaget kommer att över den nya förbindelsen distribuera ASI video för Starhub Cable Vision i Singapore.

“Detta är en första order från ST Teleport och det är mycket glädjande att vi nu ser ett växande intresse för Net Insights lösningar i Asien," säger Fredrik Trägårdh, VD på Net Insight. "Aktivitetsnivån har ökat i Asien sedan vi nyligen öppnade kontoret i Singapore för att stödja vår etablering på marknaden i regionen."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2