Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 augusti 2007

NOTEs mikroelektronikcenter<br>i Kista snart igång

NOTE har ett tätt samarbete på gång med KTH i Kista. Snart är alla detaljer på plats för bolagets nya renrum för mikroelektronik i Kista.
NOTE gör just nu en kompetens- och teknologisatsning för att ytterligare addera pusselbitar till sitt tjänste- och produktutbud till sina kunder. I Kista utanför Stockholm har man ett samarbete med KTH inom mikroelektronikforskning som skall mynna ut i att bli bättre på att tillverka mikroelektronik. NOTE bygger nu ett renrum med klass 10 000 som kan delas av i mindre rum för att öka renheten vid behov. KTHs mikroelektronikforskning som ligger på kiselnivå och som i dagsläget är på en väldigt hög nivå kommer att komplettera NOTEs utveckling av tillverkningsprocesser i renrumsmiljö. NOTE bidrar i samarbetet med prototyptillverkning och KTH skall bidra med mikroelektronikkompetens.

Forskningen i Kista etablerades bland annat ur ett forskningsprojekt där NOTE tillsammans deltog i utvecklingen av ledande papper och iden om att stötta kunder i Stockholmsområdet med forskning och utveckling inom mikroelektronik. Under vecka 42 skall Kistaenheten vara igång på allvar och enheten skall inledningsvis engagera fyra personer inom PCB-layout, två personer med mikroelektronikmontering som huvudsyssla och två tjänstemän med sälj och marknadsföring som daglig syssla.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1