Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 september 2007

MultiQ startar pilot med ATG

Hösten börjar bra för MultiQ: bolaget ingÄr partnerskap med engelska Access IS och utökar kundlistan inom MultiQ Media Solutions.
Access Àr en leverantör av nyskapande informationsutrustning till frÀmst flygplatser, finansinstitut och detaljhandel. Produktfamiljen omfattar förutom anpassade och standardiserade tangentbord Àven streckodslÀsare, boarding gate lÀsare, MSR och kortlÀsare. Samarbetet innebÀr att MultiQs bildskÀrmar kommer att bli ett nytillskott till i Access erbjudande. Intresset frÄn flygplats-segmentet Àr redan vÀldigt stort.

Thomas Keifer, VD MultiQ - Det Àr ett partnerskap som bÄda bolag tjÀnar pÄ. Access utökar och kompletterar sitt erbjudande och vi fÄr tillgÄng till en skicklig och globalt verksam sÀljkÄr. MultiQ Àr redan representerade pÄ ett antal flygplatser runt om i vÀrlden, bl a i Amsterdam, Frankfurt, Stockholm, London, Oslo med flera. Vi vet att vi har en produkt som lÀmpar sig vÀldigt vÀl för den sortens miljö med höga krav pÄ sÄvÀl design som hÄllbarhet.

Samtidigt noterar ocksÄ MultiQ framgÄngar inom affÀrsomrÄdet MultiQ Media Solutions.
Thomas Keifer: - Vi har tidigare informerat marknaden om det förtroende vi har fÄtt av Svenska Spel avseende digitaliserad spelinformation hos deras spelombud. Sedan början av september driver vi dessutom en pilot för promotioninformation i kassalinjen tillsammans med ATG hos ATG ombud.

Piloten drivs hos 19 spelombud och bestÄr av promotioninformation för ATG och Svenska Spel i 32" skÀrmar i ombudets kassalinje.

Thomas Keifer: - ATGs beslut att utvÀrdera vÄr lösning Àr ytterligare ett kvitto pÄ att MultiQs lösning hÄller mycket hög standard.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1