Annons
Annons
Mönsterkort | 03 oktober 2007

Multi-Teknik expanderar i Kina

Kristian Orrsäter "Asian Operations Manager" utökar verksamheten på Multi-Teknik i Shenzhen i Kina. Multi-Teknik har även investerat i ett komplett PCB-lab.
"Vi har ökat vår försäljning med det dubbla de senaste två åren och har nu anställt fler medarbetare i Kina, som tillsammans med Kristian skall jobba med kvalitetssäkring och transportlösningar. Detta möjliggörs då vi finns på plats nära våra samarbetspartners", meddelar Multi-Tekniks försäljningschef Pelle Eriksson till evertiq.

Multi-Tekniks VD Patrik Johansson kan se tillbaka på ett bra år försäljningsmässigt och mycket i framgångarna ligger enligt Patrik Johansson i att arbeta nära de leverantörer man använder sig av. Kristian Orrsäter arbetar inom bolaget även som miljöchef och en av de punkter han har på sin dagordning är att utveckla bolagets leverantörer inom Multi-Tekniks miljötänkande.

"Multi-Teknik arbetar kontinuerligt med att effektivisera och utveckla logistikfunktioner för att korta ledtider och säkra godsflöden från stora delar av världen med den nordiska marknaden som nav.
Sedan några år har vi även personal som på heltid utvecklar MPS system där vi i realtid knyter samman alla våra kontor, tillverkningsenheter och PCB-lab så att vi effektivt kan möta de krav våra kunder har rätt att ställa på oss", säger VD Patrik Johansson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1