Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 03 oktober 2007

Multi-Teknik expanderar i Kina

Kristian OrrsÀter "Asian Operations Manager" utökar verksamheten pÄ Multi-Teknik i Shenzhen i Kina. Multi-Teknik har Àven investerat i ett komplett PCB-lab.
"Vi har ökat vÄr försÀljning med det dubbla de senaste tvÄ Ären och har nu anstÀllt fler medarbetare i Kina, som tillsammans med Kristian skall jobba med kvalitetssÀkring och transportlösningar. Detta möjliggörs dÄ vi finns pÄ plats nÀra vÄra samarbetspartners", meddelar Multi-Tekniks försÀljningschef Pelle Eriksson till evertiq.

Multi-Tekniks VD Patrik Johansson kan se tillbaka pÄ ett bra Är försÀljningsmÀssigt och mycket i framgÄngarna ligger enligt Patrik Johansson i att arbeta nÀra de leverantörer man anvÀnder sig av. Kristian OrrsÀter arbetar inom bolaget Àven som miljöchef och en av de punkter han har pÄ sin dagordning Àr att utveckla bolagets leverantörer inom Multi-Tekniks miljötÀnkande.

"Multi-Teknik arbetar kontinuerligt med att effektivisera och utveckla logistikfunktioner för att korta ledtider och sÀkra godsflöden frÄn stora delar av vÀrlden med den nordiska marknaden som nav.
Sedan nÄgra Är har vi Àven personal som pÄ heltid utvecklar MPS system dÀr vi i realtid knyter samman alla vÄra kontor, tillverkningsenheter och PCB-lab sÄ att vi effektivt kan möta de krav vÄra kunder har rÀtt att stÀlla pÄ oss", sÀger VD Patrik Johansson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1