Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 08 oktober 2007

Sanmina-SCI chef till ElectroSystem

Peter Nilsson, tidigare VD för Sanmina-SCI i Sverige tilltrÀder tjÀnsten som ny VD för ElectroSystem Electronics.
Peter har de senaste 7 Ären arbetat Ät amerikanska Sanmina-SCI. Dessförinnan arbetade Peter i circa tio Är för Ericsson i olika roller, den sista som fabrikschef i USA för Lynchburg Virginia anlÀggningen.

"ElectroSystems Àgare Àr mycket nöjda över att ha rekryterat Peter Nilsson. Med sin breda telekom- och EMS-bakgrund, styrka i processer och logistik och internationell erfarenhet Àr vi övertygade om att han kommer att kraftfullt leda bolaget in i nÀsta fas av tillvÀxt. Han har den erfarenhet och kompetens som vi bedömer vara avgörande för att utveckla ES Electronics i framtiden", sÀger Göran Nyström, VD för ES Technique.

"Det ska bli spÀnnande att driva vidare ElectroSystem Electronics. Jag bedömer att ES Electronics har goda förutsÀttningar för tillvÀxt och lönsamhet. Företagets utmÀrkta kundreferenser vittnar om snabb service, hög produktkvalité och konkurrenskraftig prissÀttning. Jag kommer att jobba för att ElectroSystem Electronics Àven i framtiden ska erbjuda kunderna ett starkt totalkoncept" sÀger Peter Nilsson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2