Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 09 oktober 2007

NXP öppnar nytt FoU-center i Frankrike

NXP Semiconductors, det fristÄende halvledarföretaget som grundades av Philips, har öppnat ett nytt forsknings- och utvecklingscenter i Caen, Frankrike.
NXP har investerat över 100 miljoner euro frÄn sin existerande FoU-budget i en ny byggnad, dÀr cirka 800 ingenjörer och forskare ska arbeta med att utveckla tekniker inom fyra av NXP:s fokusomrÄden (Mobile & Personal, Home, Multimarket Semiconductors och Identification). Investeringen ska leda till ny NXP-teknik som bland annat ska förbÀttra konsumentprodukter sÄsom digital-tv-apparater och mobiltelefoner.

"Den hÀr nyheten följer kort efter tillkÀnnagivandet av vÄr 42 miljoner euro stora investering i innovation och tillverkning i Wien. Satsningarna demonstrerar hur viktiga vi anser att Europa Àr i vÄr Ärliga FoU-budget pÄ en miljard euro. Vi satsar pÄ att investera i innovation för att behÄlla vÄr ledande position i de tillvÀxtomrÄden vi fokuserar pÄ. VÄrt 6000 man starka europeiska FoU-team utvecklar konstant tekniker som gör det möjligt för vÄra kunder tillverka konkurrenskraftiga produkter", sÀger Frans van Houten, President och CEO för NXP Semiconductors.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1