Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 oktober 2007

Flextronics planerar stänga sju fabriker

evertiq erfar att Flextronics planerar att stänga minst sju fabriker i Europa och USA. Detta efter att Solectron köpet har blivit klart.
Franois Barbier, VD för Flextronics i Frankrike meddelar att Flextronics planerar att stänga sina fabriker i North Carolina, Massachusetts, Montreal och Istanbul.

Enligt den lokala fackföreningen på Flextronics fabrik i Canjan, Frankrike så kommer även den fabriken att stängas. Nyheten kom bara tio dagar efter att Flextronics hade tagit över fabriken från Solectron. Flextronics planerar även att stänga sin mobiltelefontillverkning i Chateaudun, Frankrike och Youngsville, North Carolina.

Överlappningar av tillverkning kommer att ske på grund av Flextronics övertagande av Solectron, se nyhet på evertiq från den 24 juli. evertiq har dock inte fått någon information om att de nämnda fabrikerna ovan skulle har något med överlappningarna att göra.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1