Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 oktober 2007

Milanos sjukhus väljer Elekta

Elekta erhöll i september en order från det högt ansedda sjukhuset Ospetale Niguarda att leverera Leksell Gamma Knife Perfexion. Systemet kommer att installeras i oktober och invigning är planerad till mitten av november.
Ospetale Niguarda är ett av Italiens ledande sjukhus mer än 700 läkare och 1 500 sköterskor och ett upptagningsområde innefattar hela Lombardiet. Årligen tar sjukhuset emot över 50 000 patienter och mer än 20 000 kirurgiska procedurer utförs i sjukhusets 32 operationssalar.

Den neurokirurgiska avdelningen vid Niguarda är en av de höst ansedda i Italien med specialkompetens för behandling av kärlmissbildningar i hjärnan (80 fall årligen), skallbastumörer (50 fall) och drogresistent epilepsi (80 fall).

Under ledning av Professor Massimo Collice, som även är ordförande i det italienska sällskapet för neurokirurgi, kommer neurokirurgiavdelningen vid Niguarda att behandla tumörer och andra sjukdomar i hjärnan med Leksell Gamma Knife Perfexion.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1