Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 oktober 2007

Hedson lägger mer hos Elektronik Partner

Elektronik Partner i Vänersborg får mer att göra från Hedson Technologies AB.
Hedson Technologies AB är en tillverkare av billyftar, hjultvättar, sprutpistoltvättar och IR-torkar för bil- och lackverkstäder och Hedsons produkter säljs globalt under varumärkena Herkules, Drester, IRT och Trisk.

Tillverkning sker i Arlöv, Vänersborg samt i Kassel i Tyskland och ungefär 95 procent av Elektronik Partners försäljningsvärde exporteras.

”Eftersom Hedson tidigare har tillverkat elektronik till hjultvättar hos EP kändes det naturligt att bygga vidare på det samarbetet när det nu var dags att ta fram ny elektronik till våra IR-torkar. EP är speciellt intressant eftersom de ger oss möjligheten att kombinera svensk och utländsk produktion under ordnade former. Vi kan med samma leverantör och i bästa samförstånd diskutera var vår elektronik bäst kan produceras och detta är speciellt viktigt för oss som möter hård konkurrens på våra marknader och därmed måste ha god kontroll på våra produktionskostnader. Det förnyade EP som vi möter idag motsvarar på ett bra sätt de krav vi vill kunna ställa på en framsynt leverantör och vi på Hedson ser fram mot det fortsatta samarbetet. Vi kan också i en framtid tänka oss att utöka samarbetet att även till viss del gälla mjukvara.” Det säger Tomas Nilsson, Inköpsansvarig på Hedson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2