Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 oktober 2007

Hedson lägger mer hos Elektronik Partner

Elektronik Partner i VÀnersborg fÄr mer att göra frÄn Hedson Technologies AB.
Hedson Technologies AB Àr en tillverkare av billyftar, hjultvÀttar, sprutpistoltvÀttar och IR-torkar för bil- och lackverkstÀder och Hedsons produkter sÀljs globalt under varumÀrkena Herkules, Drester, IRT och Trisk.

Tillverkning sker i Arlöv, VÀnersborg samt i Kassel i Tyskland och ungefÀr 95 procent av Elektronik Partners försÀljningsvÀrde exporteras.

”Eftersom Hedson tidigare har tillverkat elektronik till hjultvĂ€ttar hos EP kĂ€ndes det naturligt att bygga vidare pĂ„ det samarbetet nĂ€r det nu var dags att ta fram ny elektronik till vĂ„ra IR-torkar. EP Ă€r speciellt intressant eftersom de ger oss möjligheten att kombinera svensk och utlĂ€ndsk produktion under ordnade former. Vi kan med samma leverantör och i bĂ€sta samförstĂ„nd diskutera var vĂ„r elektronik bĂ€st kan produceras och detta Ă€r speciellt viktigt för oss som möter hĂ„rd konkurrens pĂ„ vĂ„ra marknader och dĂ€rmed mĂ„ste ha god kontroll pĂ„ vĂ„ra produktionskostnader. Det förnyade EP som vi möter idag motsvarar pĂ„ ett bra sĂ€tt de krav vi vill kunna stĂ€lla pĂ„ en framsynt leverantör och vi pĂ„ Hedson ser fram mot det fortsatta samarbetet. Vi kan ocksĂ„ i en framtid tĂ€nka oss att utöka samarbetet att Ă€ven till viss del gĂ€lla mjukvara.” Det sĂ€ger Tomas Nilsson, Inköpsansvarig pĂ„ Hedson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2