Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 oktober 2007

Svensk Chef till Zebra Technologies

Auto ID skrivarföretaget Zebra Technologies, har rekryterat Anders Gustafsson till ny CEO. Han efterträder grundaren Edward L. Kaplan som drar sig tillbaka efter 37 år på posten.
Anders Gustafsson kommer närmast från telekommunikationsföretaget Spirent där han som CEO bland annat strömlinjeformade organisationen och lyckades realisera signifikanta kostnadsbesparingar. Dessförinnan arbetade han en längre period på Tellabs, Inc, senast som vice President, inom global business operations.

Zebras styrelse har rekryterat Gustafsson baserat på hans sinne för affärer, kunskaper inom teknik och marknadsföring och internationella erfarenheter. Styrelseordförande Michael A. Smith meddelar att "alla på Zebra är entusiastiska över det faktum att Anders Gustafsson tar vid och ser fram emot att jobba tillsammans med honom för att upptäcka nya affärsmöjligheter". Anders Gustafsson har en MBA från Harvard och en magisterexamen i elektroteknik från Chalmers Tekniska Högskola, där han också mottagit flertalet akademiska pris för utomordentliga studier.

"Jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med Zebras ledarteam och utveckla nya strategier för att nå full potential för våra aktieägare. Zebra har lyckats etablera en ledande position i sin bransch och är redo att öka sin verksamhet påtagligt", kommenterar Anders Gustafsson sin nya roll.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1