Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 oktober 2007

EEPAB samarbetar med Exma

Exma, som just nu Àr aktuella som ett av de företag som nominerats till Swedish Embedded Awards, har valt att samarbeta med Eskilstuna Elektronikpartner inom produktutveckling, industrialisering och tillverkning.
Exma SÀkerhetssystem AB har valt att arbeta tillsammans med Eskilstuna Elektronikpartner inom produktutveckling, industrialisering och tillverkning. Eskilstuna Elektronikpartner har tagit fram elektroniken i Exmas Duo, som Àr en pÄhÀngsmodul till standardlÄs för att göra det möjligt att Àven manövrera lÄskolven elektroniskt. LÄsenheten kommunicerar med Bluetooth och RFID.

”Eskilstuna Elektronikpartner har fungerat som vĂ„r egen elektronikavdelning i utvecklingen av Exma Duo. Deras djupa kompetens inom teknik och elektronik har genererat kostnadseffektiva lösningar i produkten”, sĂ€ger Exma SĂ€kerhetssystem ABs VD HĂ„kan Nordvall.

EEPABs VD Mikael Joki vill inte spekulera i hur mycket detta samarbete kan vara vÀrt för företaget men han tillstÄr att detta Àr ett viktigt projekt.

”Det hĂ€r Ă€r ett oerhört spĂ€nnande projekt för oss och det hĂ€r tror jag kommer att bli stort”, berĂ€ttar Mikael Joki för evertiq.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1