Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 oktober 2007

Flextronics och FLIR i samarbete

FLIR Systems AB och Flextronics har påbörjat förhandlingar om ett samarbetsavtal under vilket Flextronics får förtroendet att tillverka FLIR’s nästa generation kretskort. Produktionen kommer initialt att ske vid Flextronics SBS i Karlskrona.
"Med sitt SBS (Special Business Solution) koncept i Sverige är Flextronics den leverantör som kan möta våra krav. Att få gedigen "Design-Build-Ship" support på samma site är unikt och mycket konkurrenskraftigt. Det passar FLIR’s syften perfekt", säger FLIR Systems Sourcing & Supply Manager Rikard Thunell.

Det övergripande syftet med affären är att säkerställa FLIR’s ökade marknadstillväxt. "Genom ett mycket nära och tätt samarbete med ett företag som Flextronics kan FLIR enkelt öka produktionen och fortsätta sin expansion", säger Rikard Thunell.

"Vi är den lokala partnern med de globala musklerna och vårt mål är att, genom ökad konkurrenskraft, skapa mer värde för våra kunder ", säger Mattias Lindhe, affärsansvarig för Flextronics i Sverige.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2