Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 25 oktober 2007

Farnell planerar uppköp i Indien

Premier Farnell har meddelat att de har skrivit under ett avtal med Hynetic Electronics Pvt Limited (Hynetic) för att pÄ Farnells vÀgnar köpa tillgÄngarna och den fortsatta verksamhet Indien.
Hynetic Àr en distributionsfirma med huvudkontor i Bangalore, har drivits som en auktoriserad distributör för Farnell i över sju Är och har dÄ Àven utvecklat Farnells varumÀrke. Hynetic har etablerade försÀljningskontor i 8 elektronikcentrum över hela Indien, med över 30 personer i Farnells distributions omrÄde.

“Vi Ă€r glada över att kunna bygga vidare pĂ„ det exemplariska samarbete som Farnell och Hynetic redan har etablerat med elektronikdesign ingenjörer pĂ„ den indiska marknaden, sĂ€ger Harriet Green, VD för Premier Farnell. “Detta steg framĂ„t visar Premier Farnells fortsatta satsning och fokusering pĂ„ tillvĂ€xt genom att satsa internationellt pĂ„ vĂ„r affĂ€rsverksamhet samtidigt som vi möter behovet hos vĂ„ra kunder pĂ„ regional nivĂ„. VĂ„ra kunder i Indien kommer Ă€ven i fortsĂ€ttningen att fĂ„ samma höga servicenivĂ„ frĂ„n vĂ„ra lokala team samt tillgĂ„ng till det stĂ€ndigt vĂ€xande produktsortimentet frĂ„n Farnell.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 18:25 V11.10.11-2