Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 oktober 2007

Ny VD på UpTech Norden

UpTech nyrekryterar och ersätter den avgående VD:n Johan Steene för att säkerställa kontinuerlig tillväxt och ökade marknadsandelar i de sju länder där bolagsgruppen verkar.
Bolagets nya VD, Stefan Andersson som börjar den 15 november har som främsta uppgift att öka marknadspenetrationen och erbjuda bolagets kunder bättre service i hela regionen. Stefan som kommer från en position som Regionschef hos UpTechs viktigaste leverantör Schleuniger, har mycket stor erfarenhet inom hela UpTechs verksamhetsområde.

"Stefan Andersson passar UpTech som handen i handsken och är med sin kombination av marknads och produktkunskap precis den långsiktiga ledningsresurs som vi har letat efter" säger Jonas Häggqvist, Styrelsens ordförande.

"Att nu få tillämpa all den kunskap jag tillägnat mig under mina många år i branschen för att själv leda en växande verksamhet känns som en mycket spännande utmaning.” säger Stefan Andersson UpTech Nordens avgående VD, Johan Steene har rekryterats för posten som Vice VD i ägarbolaget Teqnion.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1