Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 oktober 2007

Ny VD på UpTech Norden

UpTech nyrekryterar och ersÀtter den avgÄende VD:n Johan Steene för att sÀkerstÀlla kontinuerlig tillvÀxt och ökade marknadsandelar i de sju lÀnder dÀr bolagsgruppen verkar.
Bolagets nya VD, Stefan Andersson som börjar den 15 november har som frÀmsta uppgift att öka marknadspenetrationen och erbjuda bolagets kunder bÀttre service i hela regionen. Stefan som kommer frÄn en position som Regionschef hos UpTechs viktigaste leverantör Schleuniger, har mycket stor erfarenhet inom hela UpTechs verksamhetsomrÄde.

"Stefan Andersson passar UpTech som handen i handsken och Àr med sin kombination av marknads och produktkunskap precis den lÄngsiktiga ledningsresurs som vi har letat efter" sÀger Jonas HÀggqvist, Styrelsens ordförande.

"Att nu fĂ„ tillĂ€mpa all den kunskap jag tillĂ€gnat mig under mina mĂ„nga Ă„r i branschen för att sjĂ€lv leda en vĂ€xande verksamhet kĂ€nns som en mycket spĂ€nnande utmaning.” sĂ€ger Stefan Andersson UpTech Nordens avgĂ„ende VD, Johan Steene har rekryterats för posten som Vice VD i Ă€garbolaget Teqnion.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1