Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 31 juli 2001

Nytt namn för Siemens integrerade lösningar

Automation & Drives - nytt samlingsnamn för Siemens integrerade lösningar inom industriteknik.
Siemens AB kommer från och med nu att marknadsföra sina lösningar, produkter och system inom industriteknik under det nya samlingsnamnet Automation & Drives, ett namn som inbegriper områdena automatiseringssystem, drivteknik, installationsteknik och lågspänningsapparater.

-Vi satsar nu på att ta ett samlat grepp kring våra aktiviteter inom detta område, där tonvikten ligger på integrerade lösningar. Allt vi gör ska genomsyras av vårt motto 'Excellence in Automation & Drives', säger Göran Persson, affärsområdeschef för Automation & Drives inom Siemens, i ett pressmeddelande. Vi kommer i fortsättningen att driva våra koncept Totally Integrated Automation och Totally Integrated Power (energifördelning/ infrastruktur) ännu hårdare, vilket innebär fler system, produkter och lösningar som är integrerade i såväl automations- som infrastrukturvärlden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2