Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 07 december 2007

Free2Move och Siemens i samarbete

Free2move har i samarbete med Siemens utvecklat ett system för stöldskydd som just nu installeras pÄ Siemens huvudkontor i Malaysia.
Siemens Malaysia och Free2move Asia & Pacific har fÀrdigstÀllt och genomfört den första installationen av Siemens Wireless Asset Tracking system (SWAT) pÄ Siemens huvudkontor i Malaysia.

Systemet bygger pÄ Free2moves aktiva RFID produkter som Àr fullt integrerade i Siemens system för stöldskydd och sÀkerhet. Installationen sÀkerstÀller att utrustning som till exempel bÀrbara datorer och andra vÀrdefulla tillgÄngar inte hamnar i orÀtta hÀnder eller försvinner.

Efter den lyckade första installationen kommer Siemens och Free2move Asia börja med att marknadsföra SWAT mot Siemens befintliga kunder i regionen.

OrdervÀrdet pÄ den initiala ordern Àr motsvarande 500.000 kr.

- Vi Ă€r glada att samarbetet med Siemens visar pĂ„ goda resultat. Detta Ă€r en milstolpe i Free2move Asias arbete med att lansera lösningar baserade pĂ„ vĂ„ra Aktiva RFID produkter. Marknaden för stöldskydd och sĂ€kerhetslösningar vĂ€xer och mycket beror pĂ„ att den nya tekniken möjliggör nya mer kostnadseffektiva lösningar, sĂ€ger Marcus Österberg, VD för Free2moves svenska verksamhet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2