Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 december 2007

Epsilon får utmärkelse av Volvo

Volvo Personvagnar arbetar med ett kvalitetsprogram, kallat Ford Q1, där företaget ger certifikat till leverantörer som klarar deras hårt ställda kvalitetskrav.
Syftet är att leverantörerna på sikt ska bli certifierade enligt Ford Q1 för att få samarbeta med Volvo Personvagnar. Som strategisk leverantör är konsultföretaget Epsilon ett av de första i Sverige att få detta certifikat. Vid en ceremoni i fredags överlämnade representanter för Volvo Personvagnar certifikatet till Epsilon.

– Vi är naturligtvis mycket stolta över vårt partnerskap med Volvo Personvagnar och att få detta certifikat som visar att vi klarar de tuffa krav som Volvo Personvagnar ställer. Vi jobbar hårt med att säkra kvaliteten och vi vet att det blir allt viktigare för våra kunder, vilket den här utmärkelsen också understryker, säger Mats Boström, VD för Epsilon.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-2