Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 december 2007

Eltech installerar i 700 lägenheter

Eltech TimrÄ AB har i samarbete med Megacon AB under hösten levererat, installerat och driftsatt Megacons multilog system för mÀtinsamling av energidata frÄn ca 700 lÀgenheter.
Detta arbete har utförts i bostadsrÀttsföreningen SelÄngershus 4 i Sundsvall. Installationen av mÀtinsamlingssystemet Àr ett led i föreningens satsning för kostnadseffektivare drift, enklare administration vid flyttavlÀsning och aktiv miljövÄrd sÀger Michael Nordin BRF SelÄngershus 4.

Eltech har under Äret utökat sitt sortiment av produkter inom energieffektivitet. Eltechs kunder pÄ den norrlÀndska hemma marknaden har i ökande omfattning efterfrÄgat denna typ av produkter i takt med att kostnaden för energi ökat.
I bostadsrÀttsföreningar med kollektiv elmÀtning uppnÄr man en rÀttvisare fördelning av energikostnaden. I föreningar med enskilda abonnemang övergÄr man till undermÀtning frÄn fÀrre abonnemang i syfte att minska de fasta kostnaderna.

Genom mÀtning och loggning av energiförbrukning uppnÄs en bÀttre kontroll av energiförbrukningen samtidigt som det underlÀttar att utvÀrdera energibesparande ÄtgÀrder.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2