Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 14 december 2007

PCB Connect värvar från Elektrotryck

Mönsterkortsleverantören PCB Connect värvar personal från den konkursade branschkollegan Elektrotryck.
PCB Connect har värvat två medarbetare till sitt kontor i Spånga från den konkursade branschkollegan Elektrotryck på Ekerö.

Tamas Kovacs, som tidigare har arbetat i en rad olika positioner på Elektrotryck, bl.a. som produktionschef, CAM-beredare och kundsupport kommer i januari att tillträda sin nya tjänst hos PCB Connect. På PCB Connect kommer han att arbeta med kundsupport och Redcap samt teknisk rådgivning.

Christer Gustavsson, som även han arbetat i en rad positioner på Elektrotryck, bl.a. som kvalitetschef, kommer att påbörja sin anställning hos PCB Connect under januari. På PCB Connect kommer Christer Gustavsson att sköta kvalitetsfrågor och tekniska frågor.

"Vi ser inte att det är något speciellt som gör att vi nu anställer teknisk personal. Det är helt enkelt på grund av att vi får mer och mer att göra som vi behöver anställa personal", säger PCB Connects VD Jonas Pettersson till evertiq.

"Det känns bra att vi får tag på personal med sån gedigen erfarenhet. Både Christer och Tamas har ju arbetat med tekniska frågor på Elektrotryck under många år", säger Jonas Pettersson till evertiq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2