Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 december 2007

Ny chef för Saab Communication

Gunilla Fransson är Saab Communications nya affärsenhetschef. Hon har 22 år i branschen, internationell erfarenhet och kommer senast från en tjänst som produkt- och utvecklingschef inom Ericsson Enterprise.
"Det ska bli intressant att få jobba med telekom i ett annat sammanhang än jag är van vid. Jag har arbetat med kommunikationslösningar mot operatör. Att använda tekniken för att göra samhället säkrare känns meningsfullt", säger Gunilla Fransson.

Gunilla Fransson tillträder den 1 februari 2008. Saab Communications nuvarande affärsenhetschef, Thomas Eriksson, påbörjar överlämningen till Gunilla Fransson vid årsskiftet. Han tillträder en nyinrättad tjänst inom affärsenheten Saab Aerotech där han kommer att utveckla Saabs samlade erbjudanden inom logistikområdet.

Saab Communication erbjuder robusta kommunikationssystem och service till både försvars- och civila kunder. Affärsenheten kan erbjuda allt från individuell service till kundanpassade systemlösningar och kundstöd.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1