Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 19 december 2007

Impact Coatings etablerar<br>Maxfas-beläggning i Kina

Ett Letter of Intent har tecknats med Taiwanesiska Foxlink om att placera en ReelCoater för Maxfas-beläggning av mobiltelefonkontakter i deras fabrik i Guang Dong, Kina.
Foxlink är en leverantör av kundanpassade kontaktdon för framförallt mobiltelefoner och annan handhållen elektronik. Fullt utnyttjad kommer utrustningen att generera intäkter till Impact Coatings på 8 mkr/år. Kopplat till samarbetet finns konkret efterfrågan från mobiltelefontillverkare.

Satsningen är ett första steg i Impacts globala exploatering av Maxfas inom konsumentelektronikområdet. Genom att erbjuda Maxfas-belagda kontakter ökar de sitt teknologiska försprång. Samtidigt underlättar det för tillverkare av konsumentelektronik att välja den nya lösningen. För att täcka Foxlinks totala behov av Maxfas för guldersättning åtgår ett stort antal system.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1