Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 december 2007

Destiny förvärvar Logitechs digitala penna baserad på Anotos teknologi

Destiny meddelar att de har köpt Logitechs tillgångar och immateriella rättigheter relaterade till Logitech’s io2 digitala penna.
io2 är baserad på Anotos teknologi och immateriella rättigheter. Den möjliggör snabb datafångst och överföring från digitala formulär med hjälp av antingen en Bluetooth eller USB- förbindelse och innefattar en anordning för streckkodsläsning. Anotos teknologi och immateriella rättigheter kommer att licensieras till Destiny.

Destiny kommer att förvärva Logitechs ios immateriella rättigheter, varumärke och mjukvara, så väl som dess tillverkningsverktyg och lager. Det här strategiska övertagandet kommer att möjliggöra för Destiny att bygga vidare på sin starka position på B2B-marknaden för formulärbehandling med hjälp av digital penn- och pappersteknologi.

Anoto kommer att etablera ett distributionsavtal med Destiny som möjliggör för Anoto att säkerställa leveransen av io2-pennan till våra partners och till deras kunder världen över.

io2 pennan kommer att vara en del av Anotos produktsortiment, som också inkluderar Anotos egen penna och Maxell-pennan.

- “Logitech har tagit enorma steg när det gäller att öppna marknaden för digitala penn- och papperslösningar och vi är mycket glada över att Destiny planerar att fortsätta detta arbete. Vi är övertygade om att Destiny, med sitt fokus och sin hängivenhet till fullständiga produktivitetslösningar för den mobila arbetsstyrkan, ytterligare kommer att förstärka vår förmåga att möta och stödja den växande efterfrågan på digitala penn- och papperslösningar världen över”, säger Anders Norling, VD Anoto Group.

- “Destiny är hängivet Anotos teknologi samt att bygga vidare på Logitechs “Digital Writing”-lösning för de många organisationer världen runt som drar nytta av produktivitet och effektivitet tack vare den här teknologin. Logitechs io2 Digital Writing System har varit en huvudkomponent i våra innovativa, kostnadseffektiva lösningar för mobila arbetare inom hälsovård, på statliga myndigheter och på många andra organisationer”, säger Edward Belgeonne, VD på Destiny.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2