Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 december 2007

Elektronik Partner tillverkar Everymeds blodsockermätare

Everymed AB har under en period letat efter en ny elektronikleverantör. Valet föll på Elektronik Partner.
Everymed är ett medicintekniskt bolag med inriktning på diabetes. En av produkterna är en blodsockermätare, Everyx3, vilket är en äkta ”allt i ett” mätare med många nyttiga funktioner. Detta sägs vara den snabbaste och mest användarvänliga blodsockermätare som finns på marknaden. Företaget skall nu expandera sin marknad i Sverige och även börja marknadsföra produkten i andra länder under 2008.

”Detta är ett strategiskt byte för att få en större närhet till vår elektronikleverantör. Vi får en högre leveranssäkerhet och känner oss mer prioriterade. Den erfarenhet och breda kompetens som EP har med att arbeta med medicinteknisk utrustning betyder mycket för oss. Då vi är verksamma i Borås betyder också den geografiska närheten mycket”, säger Everymeds VD Gerhard Andersson.

En prototypserie är framtagen på en ny layout och serieproduktion hos Elektronik Partner startar nu i januari 2008.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1