Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 december 2007

Hemelektronik hett i mellandagsrean

I årets mellandagsrea är det hemelektronik som gäller. Redan på juldagen lockades tusentals med kunder till varuhusen. Främst är det platta TV, bärbara datorer, spel och MP3-spelare som drar.
– Mellandagsrean är den största och viktigaste försäljningshändelsen på hela året, säger Fabian Bengtsson, VD på SIBA, som själv stått och sålt på juldagsmorgonen i ett SIBA-varuhus i Göteborg. Att det har varit mycket fokus på produkterna i vår bransch i år märks i mellandagsrean. Vi räknar med att slå försäljningsrekord i december. Gällande högkonjunktur och ett starkt konsumtionsklimat märks i butikerna i mellandagarna. Detta i kombination med att folk är lediga fler antal dagar i år blir gynnsamt för handeln.

– Det märks att folk har tid och råd att handla nu. Av erfarenhet vet vi att en bra försäljning under veckorna före jul oftast följs av en bra försäljning under mellandagarna, säger Fabian Bengtsson. I år är ett sånt år.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1