Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 januari 2008

Nytt folk i Prevas ledning

Prevas har utökat koncernledningen frÄn fyra till sju medlemmar.
Prevas har under de senaste Ären haft en mycket stark omsÀttningstillvÀxt men inte nÄtt lönsamhetsmÄlen. Ny koncernledningsgrupp har tillsatts med huvudsaklig uppgift att klart förbÀttra lönsamheten under 2008.

Nya medlemmar i koncernledningsgruppen Àr:
· Anders Malmby, chef Produktutveckling Sverige
· Jonas Mann, affÀrsutveckling/försÀljning
· Michael Carl, VD Prevas A/S Danmark

I koncernledningen ingÄr sedan tidigare:
· Mats Lundberg, VD och koncernchef
· Peter Jansson, CFO
· Christer RamebÀck, chef Industrisystem
· Björn Andersson, affÀrsutveckling

Anders Malmby har arbetat inom Prevas affÀrsomrÄde Produktutveckling sedan 2000 som konsult, konsultchef och regionschef i Linköping. Sedan tidigare har Anders drygt tio Ärs erfarenhet av försÀljning och ledarskap frÄn flera organisationer och branscher. I sin nya roll kommer Anders framför allt att fokusera pÄ att ytterligare förbÀttra Produktutveckling Sveriges lönsamhet.

Jonas Mann har över 10 Ärs erfarenhet frÄn konsultbranschen och har haft ledande befattningar pÄ Sigma, Teleca, auSystems och Prevas. Jonas Àr stationerad i Stockholm och hans nya roll i koncernledningen Àr att ansvara för affÀrsutveckling/försÀljning inom Prevas.

Michael Carl Àr vd för Prevas A/S i Danmark sedan 2003. Michael har tidigare arbetat som reservofficer i Marinen och pÄ Sveriges ExportrÄd i Köpenhamn och Washington D.C. med etablering av svenska IT-bolag i utlandet. Michael Àr bosatt i Köpenhamn och arbetar i koncernledningen med integration och utveckling av Prevas utlÀndska verksamheter.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2