Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 januari 2008

Sectra tar order i London

Sectra skriver omfattande serviceavtal för LondonsjukvÄrden.
Sectra har tecknat avtal för att tillhandahÄlla direkt service och support av PACS (system för hantering och lagring av digitala röntgenbilder) till majoriteten av Londons offentliga sjukhus. Avtalet skrevs med British Telecommunications plc (BT), utsedd av Storbritanniens offentligt finansierade hÀlsovÄrdssystem (NHS) att hantera IT-lösningar för Londons sjukhus.

BT har tillhandahÄllit Sectra PACS till Londons sjukhus sedan 2004. Systemen har levererats av en före detta partner till Sectra. I och med avtalet tar Sectra, som underleverantör till BT, över hela ansvaret för support och underhÄll av systemen samt leverans av ytterligare PACS-produkter.

Avtalet omfattar 25 offentliga sjukhus i London som tillsammans utför mer Àn 4 000 000 röntgenundersökningar Ärligen.

"Avtalet bekrÀftar vÄr förmÄga att tillhandahÄlla förstklassig service och support", sÀger Torbjörn Kronander, VD för Sectras medicinska verksamhet.

"Att en sÄ stor organisation vÀljer att byta serviceleverantör till Sectra Àr ett erkÀnnande av vÄra mycket kompetenta medarbetare", fortsÀtter han.

I kombination med en fortsatt utbyggnad av försÀljningsorganisationen fortsÀtter Sectra att erbjuda direkt service och support till alla kunder som tidigare köpt Sectra-produkter via partners.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2