Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 03 januari 2008

Dansbandssångerska till Miltronic

Miltronic har anstĂ€llt dansbandssĂ„ngerskan Maria Lilja som distriktssĂ€ljare med ansvar för Dalarnas, VĂ€stmanlands och Örebro lĂ€n.
Förutom en lÄng karriÀr inom sÀljkÄren har Maria Lilja en ovanligt spÀnnande bakgrund som svetsare, plÄtslagare och dansbandssÄngerska. Maria Lilja tillhandahÄller Miltronics hela sortiment, det vill sÀga specialkabel, kabeltillbehör, kapslingar och automationsprodukter.

Maria Lilja, 40, har arbetat som sÀljare i cirka 15 Är och kommer nÀrmast frÄn kabelskydds- och plaströrsproducenten Pipelife dÀr hon arbetat som distriktssÀljare. Dessförinnan arbetade Lilja som distriktssÀljare gentemot tillverkningsindustrin pÄ golvvÀrmetillverkaren Kima Heating Cable samt pÄ Tribotec, som verkar inom omrÄdet rostskydd och sammanfogningsteknik.

Lilja Àr utbildad svetsare och plÄtslagare och inledde sin yrkeskarriÀr som svetsare pÄ oljeplattformen Statfjord-Alpha i Nordsjön.

"Att arbeta som distriktssÀljare Àr en stimulerande uppgift. Miltronic har ett mycket brett utbud av tjÀnster och produkter som Àr sÀrskilt anpassade till de olika kundernas verksamhet och behov. Det ska bli spÀnnande att ta del av all kunskap som finns i företaget och att sedan förmedla denna kunskap till vÄra kunder", sÀger Maria Lilja, ny distriktssÀljare pÄ Miltronic.

Vid sidan av yrkeskarriÀren Àr Maria Lilja dansbandssÄngerska sedan 24 Är, och har bland annat varit sÄngerska i dansbandet Nikita och refrÀngsÄngerska i Ingmar Nordströms dansband.

Maria Liljas placeringsort Ă€r Örebro.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1