Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 januari 2008

PartnerTech & Gunnebo utökar samarbetet

Gunnebo Cash Automation, dotterbolag inom sĂ€kerhetskoncernen Gunnebo, har tecknat nytt samarbetsavtal med PartnerTech om tillverkning av produkter för kontanthanteringssystemet SafePayℱ. Avtalet strĂ€cker sig fram till 2010.
- Vi har samarbetat med PartnerTech under en lĂ€ngre tid och Ă€r mycket nöjda med resultatet. DĂ€rför har vi nu beslutat att utöka samarbetet kring det för oss strategiskt viktiga SafePayℱ systemet. Sedan tidigare tillverkar PartnerTech myntenheten till vĂ„rt kontanthanteringssystem SafePayℱ. I och med detta avtal utökas uppdraget Ă€ven med tillverkning av sedelhanteringsdelen vilken tidigare tillverkats hos annan leverantör, sĂ€ger Bertil Gunnesson Operations manager pĂ„ Gunnebo Cash Automation.

SafePayℱ Ă€r ett slutet och recirkulerande system för kontanthantering i detaljhandeln. PartnerTech startade samarbetet med Gunnebo Cash Automation redan 2003 dĂ„ PartnerTech var med och utvecklade mynthanteringsdelen för SafePay systemet.

Det nya ramavtalet strĂ€cker sig fram till 2010. Tillverkning sker i PartnerTechs kundcenter i Åtvidaberg, som Ă€r specialister pĂ„ systemintegration.

- Det Ă€r mycket glĂ€djande att vi fĂ„r utökat förtroende frĂ„n Gunnebo Cash Automation. Kompetensen i vĂ„rt kundcenter i Åtvidaberg Ă€r vĂ€l anpassat för att kunna erbjuda bra service och hög kvalitet för den hĂ€r typen av produkter, sĂ€ger Rune Glavare, t.f. VD pĂ„ PartnerTech.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2